Home / Influera mera

 

Influenser är ett nytt yrke som har sett dagens ljus på de sociala plattformarna. Som influenser syns du i flera sociala kanaler och förmedlar ett budskap, en produkt eller en tjänst till dina följare. Alla kan bli en influensers och för att lyckas på ett bra sätt som ger dig sponsorer så att du faktiskt kan tjäna pengar på ditt jobb som influenser måste du vara väldigt aktiv. Inga pengar tjänas av sig själv och för att synas och hamna i blickfånget behöver du kunna ta riktigt bra bilder, eller anlita någon som tar bra bilder åt dig. En bild säger mer än tusen ord heter det som bekant och som influenser är det så du måste tänka. Mode och skönhet är två områden som under de senaste åren har fått många profilerade influensers men det finns fortfarande outforskade ämnen där influensers kan slå igenom.

Finansmarknaden är ett sådant ämne och som influenser med inriktning på ekonomi och sparande kan du få en stor och trogen skara följare som vill ta del av dina aktie- och fondtips. Stärk din position med en blogg, ett Facebookkonto, Instagram-flöde och en Youtubekanal och sprid ditt budskap och dina spartips till tusentals följare som längtar efter att se och höra dig. Många influensers uppmanar till köp av produkter och som influenser inom området för ekonomi kan du förmedla investeringstips och spartips som bidrar till att stärka privatekonomin hos den enskilde. Alla som är insatta i hur börsen fungerar vet att det är både roligt och spännande att handla med utdelningsaktier men är man novis på börsmarknaden är det inte säkert att man har koll på detta. Här finns alltså en stor potential att skriva bra inlägg om hur det är att tjäna pengar på aktier; och vem vill inte tjäna pengar?

Satsa gärna på att hitta sponsorer och om det är svårt kan du delta i olika event med ekonomisk inriktning och då är det troligt att företag får upp ögonen för dig och det kan bli tal om mindre eller större samarbeten som genererar inkomst. Influensers har världen för sina fötter.

 
Share this page