Home / Bli en influencer du också

 

Ett av de trendigaste yrkena just nu är influencer. Att vara en influencer betyder att du har stenkoll på rådande trender inom ditt specialområde. Du kan verka som infulencer inom mode, inredning, bilar, makeup, konst och kultur, ekonomi och investeringar och många andra områden. Det finns redan många etablerade och duktiga influencers som har en bred skara följare som de når ut till med sina blogginlägg och Instagram-bilder, både med egenproducerade och sponsrade inlägg. Många jobbar som influences inom mode- och skönhetsindustrin men ännu så länge har inte alltför många slagit sig in på områden som ekonomi och investeringar. Som influencer har du stora möjligheter att delge dina bästa spar- och investeringstips och hur du bygger en stark portfölj. Alla som vill ha en chans att slå igenom som en influencer med många följare och även signera kontrakt med sponsorer behöver läsa på inom ämnet och känna av hur vindarna blåser på den finansiella marknaden.

Du kan bli en influencer bara genom att skapa en blogg, ett instagramkonto och ett använda dig av Twitter. Du behöver gå ut starkt, profilera dig och uppdatera dina sociala kanaler ofta. Se till att få många gilla-markeringar och även gärna kommentarer från dina följare. Beskriv din vardag och dela med dig om vilka investeringar du planerar att göra och vilka bolag som du följer lite extra noga.

Det sker många event runt om i landet och många är gratis eller kan besökas för en överkomlig inträdesavgift. Håll dig framme när det är ekonomiska event och sänd live till dina följare från någon av dina sociala kanaler. Det finns en uppsjö av tips och tricks för influences och det gäller bara att hitta sin egen nisch och att nå ut till så många som möjligt. Investeringstips är alltid ett välkommet ämne att skriva och debattera om och som influencers kan du göra stora avtryck när du syns, hörs och influerar.

 
Share this page